Hej.
I dagens läge finns det tyvärr många oseriösa personer i skönhetsbranchen. Själv skulle jag aldrig gå till en skönhetsklinik/skönhetssalong där personalen inte är ordentligt utbildade. Ta reda på om salongen har välutbildad personal.
 
Ta reda på om hudterapeuten har:
* CIDESCO - det är tecken på att hudterapeuten är kunnig. Då har hudterapeuten en internationell hudterapeutexamen som är kvalitetssäkrad. Detta är det finaste diplomet en hudterapeut kan ha och personen har visat prov på stor kunskap. 
 
* Är hudterapeuten med i SHR? - då vet du att personen gått en gedigen utbildning eftersom bara dem får vara medlemmar i Shr.
 
* Är hudterapeuten auktoriserad? (Medlem i shr) Det är bra.
 
* Har personen gesällbrev? 
 
Om personen uppfyller alla dessa kriterier är hen välutbildad. Även om personen bara uppfyller en av dessa punkter kan du känna dig i bra händer.
 
Jag berättar om detta eftersom alla som jobbar inom skönhetsbranchen inte har en ordentlig utbildning.
Jag tycker också det är viktigt att om man går till en person för permanent hårbortagning/laserbehandling är det viktigt att personen är hudterapeut i grunden. Ta reda på det. Vissa går "snabbutbildning" utan att gjort grunden först och då kan det gå väldigt fel!
 
Hoppas ni fick bra vägledning av detta inlägg!
 

Kommentera

Publiceras ej