Idag har jag varit på utbildning i volymfransar som jobbet skickade mig på. Lash perfect anordnade kursen! Jag lärde mig tahitian - och russian metoden. Superkul. Det är 2 olika metoder som man använder vid fransförlängning för att skapa mycket volym. Väldigt intressant och kul!  Kunderna kommer älska detta tror jag!
 
Tahitian blir supertätt och mer naturlig än russian. Russian blir också väldigt tät och man får ett väldigt hårt uttryck med russian och mycket mascarakänsla med russiametoden.. bra metoder för kunder som vill ha mycket volym!
 
Rekommenderas varmt!
Hej!  Trotts mitt intresse för skönhetbehandlingar & produkter & att konsumera mycket grejer måste jag säga att man bör tänka på naturen! Jag försöker alltid tänka på naturen så gott det går! Här kommer därför ett tips av mig: gå med i köp och säljsidor på Facebook eller andra sajter (kostar inget). Sälj där saker som inte är trasiga men som du tröttnat på och inte vill ha kvar. Då slipper saken att slängas, någon annan får användning av den och du tjänar pengar. Det är superlätt & bra för både naturen,  kunden och din plånbok!  Samma sak när du handlar saker; köp gärna begagnat för att göra naturen en tjänst. Dessutom är använda saker billigare än nya och så får produkten en ny ägare. Det är jättesmart! Alla måste kämpa för att världen ska hållas fin . :) böcker, skivor, filmer,  möbler m.m! Allt kan hittas .
Vilken härlig dag! Kunderna har varit jättenöjda med sina spapedikyrer :)