I dag har jag varit på behandling. Jag gjorde en kemisk peeling hos Operakliniken. Hudterapeuten som gjorde behandlingen var jättetrevlig. Produkterna som användes var av märket neostrata. Jag har hört bra om de produkterna och ville testa på en kemisk peeling från det märket. Jag är ju själv hudterapeut och gillar att prova olika märken. Kemisk peeling är bra på många sett; få bort döda hudceller och stimulera igång cellförnyelsen bland annat. Huden känns också väldigt fräsch efter att man gjort en kemisk peeling. Den stimulerar igång massa bra processer i huden helt enkelt... Behandlingen gick till såhär: huden rengjordes. Sedan preppades huden och sedan lades peelingen på som max fick verka i 4 minuter. Peelingen pirrade och stack i huden vilket den skulle göra.. Sedan la hon på en produkt som skulle neutralisera huden som sprayades på och sen så avslutande produkter. Det var kul att testa en Neostratabehandling. Jag ska göra en till kemisk peeling om 3veckor igen. Så jag kommer skriva mer om behandlingarna senare. Ha det bra !
Hej. Detta har jag roat mig med ikväll: http://online.seterra.net/sv/vgp/3007 studier för att jag vill lära mig ännu mer om olika länder. :D Kan rekommenderahem sidan.
Jag var på kurs i går och i förrgår som jobbet skickade mig på. Jätteintressant. Det var om en maskin som är en vidareutveckling av IPL. Jag kanske berättar mer om maskinen senare. Det var kul och väldigt intensiva dagar och i dag har jag jobbat. När jag kom hem passade jag på att lägga en ansiktsmask från Elisabeth Arden PRO. Den är väldigt återfuktande och jobbar på att bygga upp huden. Den känns helt fantastisk på huden och jag känner hur mjuk , len och återfuktad huden blir efter masken. Älskar att lägga ansiktsmasker när jag är ledig. Kan verkligen rekommendera er alla att göra det. Huden känns så skön efter :)