Jag älskar livet!
Hej! Idag har jag jobbat som vanligt. ;) Jag var helt fullbokad med behandlingar, både CND shellac samt fransförlängningar har jag utfört idag. CND shellac är orginalet av gelelack och det bästa för naglarna jämfört med andra märkens gelelack. CND shellac är orginalet och har patent på sin formula. Unika med cnd shellac är att man inte filar eller buffrar på nageln innan behandlingen vilket innebär att ens egna naglar inte tar skada av behandlingen. Vid andra märken som är kopior på deras shellac filar man eller buffrar innan. Alltså är cnd shellac den bästa formen av gelelack enligt mig eftersom att den inte påverkar kundens naturliga naglar. När man tar bort gelelacket är naglarna åter som vanligt igen. ;) De blir inte slitna dvs. Smart tycker jag!
 
Jag slutade kl 20.00 idag och i morgon börjar jag jobba kl 9.00. Jobbar även på Lördag. 
 
Naglarna blev jättefina och fransbehandlingen också. Tyvärr hann jag inte fota naglarna idag eftersom jag var helt fullbokad och inte hann göra det idag.. 

Ska försöka ta bilder i fortsättningen. ;) Riktigt snyggt blev det hur som helst!
Jag tycker att Nordea är en riktigt usel bank. Ett företag har dragit pengar från mitt konto och det har inte gått att få tag i företaget. De har dragit sammanlagt 798kr. Tillslut fick man tag i företaget och då hade de redan dragit dessa pengar och de vill inte betala tillbaka summan. Nordea struntar i detta . Jag förstår inte hur de kan låta bedragare dra pengar från sina  kunders konton utan att kolla att det finns ett giltigt avtal! (avtal är inte giltigt om det inte går kontakta företag.)
 
Nordea är alltså väldigt oseriösa och dåliga i mina ögon och de har förlorat mitt förtroende helt. Därför tänker jag byta bank! Någon som har ett förslag på en seriös & bra bank?
 
 
Jobform är världens oseriösaste blufföretag! Nu vet alla det. Det är jobform som dragit pengar. Håll er borta från dem. På grund av dem måste jag byta bank och har spärrat koret från nordea vilket kanske inte ens hjälper. Jag måste dessutom på grund av jobform göra en polisanmälan på jobform och fylla i massa pappersblanketter till nordea på flera sidor. Har även spärrat kortet på grund av detta (fast inte säkert att det hjälpter) så jag måste fixa en ny bank också kanske... dessutom behövde jag hämta papper från ica och nytt kort.. mycket krångel på grund av jobform! Bli inte lurade av jobform! 
 
Jag litar inte längre på Nordea. De har förlorat mitt förtroende helt. Nu måste jag hitta en seriös bank som behandlar sina kunder bra! Jag menar, jag och företaget har inte ens ett giltigt avtal/kontrakt, så hur sjutton kan Nordea låta dom dra pengar från mitt konto? och det ät inte ens säkert att jag får tillbaka pengarna.
 
Fy skäms Nordea säger jag bara!
 
____________________________________________________________________________________
Jobform is fake and they are not serious! Keep away from jobform and keep away from Nordea!